Hindistan Cevizli Granite
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Şef Aydın Sevindik'ten Asya lezzetlerini mutfağınıza taşıyacak nefis bir lezzetle karşınızdayız. 6 malzemeden oluşan bu tatlıyı, sevdiklerinizle birlikte afiyetle yiyebilirsiniz.

Çilekli granita ve kirazlı granita tarifini de deneyebilirsiniz.

Hindistan Cevizli Granite Tarifi İçin

Malzemeler

Hindistan Cevizli Granite

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Jelatini soğuk suda yumuşayana kadar bekletin.
  2. Jelatin hariç diğer malzemeyi bir tencereye alarak kaynatın ve ocaktan alın. Yumuşayan jelatini de tencereye ekleyin. Karışım oda sıcaklığına geldiği zaman derin dondurucuya alın.
  3. Dondurucuda buz kıvamına gelen graniteyi bir çatal veya kaşık yardımı ile kazıyarak alın.
  4. Önceden dondurucuya koyduğunuz kaselere graniteyi yerleştirin ve arzu ettiğiniz şekilde süsleyerek servis edin.

Tarif Kategorileri

Özel Günler Tatlı Tarifleri Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Badem Helvası Tarifi
Zencefilli Bal Kabaklı Tart Tarifi
Bal Kabağı Topları Tarifi
Antep Fıstıklı İrmik Helvası Tarifi
Bal Kabağı Reçeli Tarifi
Bal Kabağı Helvası