Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto
Hasibe Baykız
13 Tarif       7 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hem çabuk, hem hafif olsun istedim. Birazda değişik bir tarif 😊 Fırında ama aynı zamanda kızarmış gibi çığırlık kattım. 👍Ben tahıl gevreği kulandım . Çok bilinen bir markanın.. Diyet yapanlar bilir. Ama isterseniz corn flakes kullanabilirsiniz.

Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto Tarifi İçin

Malzemeler

Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levreği zaten fileto olarak satın alıyoruz. 
  2. Balıkları  fırın kağıdı üzerine dizdikten sonra fırça yardımıyla zeytinyağı sürüyoruz. 
  3. Hafif uyguladığımız tahıl gevreği, parmesan ve baharatı karıştırıp  balıkların üzerini resimdeki gibi kaplıyoruz.
  4. 175°C ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişiriyoruz. 
  5. Çok fazla renginin koyulaşmaması  lazım. yanında yeşil salatayla servis yapabiliriz

Tarif Kategorileri

Sizden Et Yemekleri Balık Yemekleri Fırın Yemekleri Levrek Tarifleri Sizden Lezzetler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Soslu Hamburger
Taco
Patates Köftesi
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
Nohutlu avokadolu pirinç salatası