Portakal Soslu Palamut
Ezgi Altun
1 Tarif       1 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Portakal Soslu Palamut Tarifi İçin

Malzemeler

Portakal Soslu Palamut

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Palamut, soğan ve patates hariç tüm malzemeler derin bir yerde karıştırılır. 
  2. Hazırlanan sosa balıklar eklenir ve 20 dk boyunca sosun içinde bekletilir.
  3. Soğanlar ve patatesler yuvarlak kesilir. Tuz ve karabiber ile ovulur. Tepsiye yerleştirilir.
  4. Bekleyen balıklarda patateslerin üzerine tepsiye alınır ve kapta kalan sos üzerlerinden gezdirilir.
  5. 200 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Palamut Tarifleri Sizden Lezzetler Sizden Klasik Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Soslu Hamburger
Taco
Patates Köftesi
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
Nohutlu avokadolu pirinç salatası