Zeytinyağlı Karışık Sebze
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zeytinyağlı Karışık Sebze Tarifi İçin

Malzemeler

Zeytinyağlı Karışık Sebze

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun
  2. Biberleri şerit halinde kesin. Brokoli, karnabahar, biberler, havuç ve brüksel lahanasını ekleyip 2 dakika soteleyin.
  3. Üzerine tuz ve sıcak su ekleyip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp limon suyunu ilave edin. Ilık veya soğuk servis yapın.

Türk mutfağında sık sık tüketilen zeytinyağlılara göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması
Erikli Semizotu
Pazı Yemeği
Brokoli yemeği