Zeytinyağlı Ege Otları Salatası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zeytinyağlı Ege Otları Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Zeytinyağlı Ege Otları Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yeşillikleri, reyhan ve fesleğeni elinizle ufak parçalara bölün. Kekiğin yapraklarını ayırın ve ince ince kıyın. Maydanoz ve dereotunun kalın saplarını ayıklayıp ince kıyın. Bütün yeşillikleri derin bir kaba alın. Zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi ayrı bir kapta iyice çırparak karıştırın. Sosu yeşilliklerin üzerine gezdirip harmanlayın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Salata Tarifleri Diyet Yemekleri Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Yöresel Tarifler Ege Mutfağı Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Salata ve Meze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata