Tavuk Etli Yeşil Salata
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Yeşil Salata Tarifi İçin

Malzemeler

Tavuk Etli Yeşil Salata

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk etini et döveceği ile inceltip tuz, karabiber ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile ovun. Izgarada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Roka, maydanoz, dereotu, naneyi yıkayıp iyice kurulayın. Dereotunun yarısını ayırın. Diğer otları servis tabağına alarak harmanlayın. Bezelyeyi zeytinyağı ile birkaç dakika soteleyin ve soğumaya bırakın. Sos için, dereotunu ince kıyın ve yoğurt ile karıştırın. Taneli hardal, tuz, limon suyu ekleyin. Tavuk etini parçalara ayırarak salatanın üzerine ekleyin. Yoğurtlu sosu gezdirip dolmalık fıstıkları serpiştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Yoğurtlu Tarifler Tavuk Yemekleri Salata Tarifleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata