Peynirli Ve Bonfileli Havuç Salatası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynirli Ve Bonfileli Havuç Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için

Peynirli Ve Bonfileli Havuç Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuçları ince jülyen doğrayın. Susamları yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurun. Susamların rengi dönmeye başladığında doğradığınız havuçları ilave edin. Üzerine soya sosu gezdirin. Havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın. Havuçları bir servis kasesine alın.
  2. Jülyen bonfileleri yapışmaz yüzeyli bir tavada kızartın. Ocaktan alıp havuçların üzerine ilave edin. Kabuğunu soyduğunuz yer fıstığı, sap kısımlarını ayıkladığınız dereotu ve burgu peynir ilave edip harmanlayın.
  3. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede çırpıp salatanın üzerine gezdirin. Karıştırıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata