Maş Salatası
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Maş Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Maş Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kış günlerinde bol bol tüketmeniz gereken bir salata. Maş fasulyesini bol suda haşlayın. Ocaktan alıp suyunu süzüp soğumaya bırakın. Maydanozu ince kıyın, soğanları doğrayın. Zeytinyağı, küp doğranmış domates, limon suyu, sumak ve tuzu ilave edip karıştırın. Karışımı maş fasulyesine ilave edip harmanlayın. Servis yapın.

Maş salatası, Gaziantep yöresine ait bir salatadır. Maş fasulyesinin hücre yenileyici özelliği vardır.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vegan Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri Salata Tarifleri Bakliyat Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Tavuklu Semizotu Salatası
Mangolu Kinoa Salatası
Yaza Özel Mango Salatası
Çilek Soslu Roka Salatası
Romanesco Salatası
Armut Salatası