Maş Fasulye Piyazı
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Maş Fasulye Piyazı Tarifi İçin

Malzemeler

Maş Fasulye Piyazı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fasulyeleri yumuşaması için bir gün önceden ılık su dolu bir kapta bekletin.
  2. Suyunu değiştirip geniş bir tencere dolusu suda maş fasulyelerini 15-20 dakika haşlayın ve süzün.
  3. Haşlanmış maş fasulye, kıyılmış taze soğan, kıyılmış nane, zeytinyağı, sirke ve tuzu bir kapta karıştırın.
  4. Servis tabağına alın. Maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Yemeklerin yanına çok yakışan barbunya piyazını da deneyin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Akşam Yemeği Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Makarna Tarifleri Sebze Tarifleri Meze Tarifleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata