Kuskuslu Kabak
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuskuslu Kabak Tarifi İçin

Malzemeler

Kuskuslu Kabak

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kabağı rendeleyip tencereye alın. Tencereye kuskus, su, tuz ve ayçiçeği yağını ekleyip pişmeye bırakın. Kabakları suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp soğuduktan sonra mayonez, yoğurt, dereotu, ezilmiş sarımsak ve ceviz içini ekleyip karıştırın. Dereotu ile süsleyip servis yapın.

Kuskuslu kabağı isteğe göre ince bulgurla da hazırlayabilirsiniz. Kırmızı pul biber ilave edip hafif acı bir tat verebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Salata Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata