Ayvalı Ve Izgara Sebzeli Kış Salatası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Sevgili Aydan Üstkanat’ın yorumuyla bu nefis kış salatasını deneyimlemeye ne dersiniz? Mor lahana, pikan cevizi, brokoli çiçeği, mikro yeşillik ve rokfor peyniri ile hazırlanan bu salata, yılbaşı akşamlarının favorisi olacak. Malzemeler hazırsa, düşük kalorisi ve lezzetiyle ayvalı ızgara sebzeli kış salatası tarifine geçebiliriz.

Farklı tatlar denemek için waltham balkabağı salatası ve somonlu patates salatası tarifine göz atın.

Ayvalı Ve Izgara Sebzeli Kış Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Servis için

Ayvalı Ve Izgara Sebzeli Kış Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ayvanın çekirdeklerini çıkarıp kabuğunu soymadan dilimleyin.
  2. Tüm malzemeyi ısıya dayanıklı bir fırın kabına alın ve yağ ile tuzu ilave ederek harmanlayın. Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 30 dakika pişirin.
  3. Servis tabaklarına alın ve üzerine rokfor peyniri ile mikro yeşillik serptikten sonra servis edin.
  4. Not: Bu tarife ‘salata’ dedim ama özellikle hindi, tavuk ve et yanında sunulabilecek şahane bir garnitür tabağı olduğunu söylemeliyim.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diyet Yemekleri Özel Günler Vejetaryen Yemekleri Yılbaşı Yemekleri Salata Tarifleri

Benzer Tarifler

Garnitürlü Makarna
Kinoalı Tabule Salatası
Karalahana salatası
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yeşil elmalı salata
Narlı salata