Bayram Kahkesi
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bayram Kahkesi Tarifi İçin

Malzemeler

Bayram Kahkesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pekmez, süt, rezene, çörek otu, zeytinyağı ve alabildiğince unu geniş bir kapta karıştırıp yoğurun. Hamuru bir süre dinlendirip mandalina büyüklüğünde bezelere ayırın. Halka şekli verip yağlanmış fırın tepsisine dizin. Sıcak fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Bayram Yemekleri Hamur İşi Tarifleri Farklı Hamur İşi Tarifler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bayram Çorbası
Et Salatası
Et Paçası
Ciğer yahni
Kağıtta Dana Dil
Saksı kebabı