Vişneli Milföy Sandviç
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişneli Milföy Sandviç Tarifi İçin

Malzemeler

Vişneli Milföy Sandviç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Milföylerden iki tanesini alıp iki kenarından birleştirin. Merdane yardımıyla hafif unlayarak çok incelmeyecek şekilde açın. Açtığınız hamurları iki tane yarım daire olacak şekilde kesin. Aynı işlemi diğer hamurlar için de yapın. Kestikten sonra tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Piştikten sonra soğumaya bırakın.
  2. Krema için; sütü, unu, şekeri ve vanilyayı bir tencereye alıp orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Pişen muhallebiyi arada bir karıştırarak soğutun. Muhallebi soğuduktan sonra krem şantiyi ekleyip iyice çırpın. Soğuyan milföylerin aralarını kesip kremayla doldurun ve vişne taneleri yerleştirip kapatın. Üzerlerine pudra şekeri serperek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sandviç Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Milföylü Tarifler Hamur İşi Tarifleri Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Köfteli Sandviç
Enginarlı sandviç
Somonlu kruvasan sandviç
Kruvasan sandviç
Sakallı Sandviç
Hangover Tostu