Enginarlı Sandviç
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Öğle ve akşam öğünlerinizi hafif geçirmek istiyorsanız Sevgili Elif Edes’ten hem doyurucu, hem de sağlıklı bir öneri. Enginarlı sandviç tarifini sevdiğiniz malzemelerle zenginleştirebilirsiniz.

Enginarlı Sandviç Tarifi İçin

Malzemeler

Acı mayonez sos için

Enginarlı Sandviç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Enginarı incecik dilimleyin ve limon suyu, zeytinyağı, az tuz ile marine edin.
  2. Avokadoyu 1’er yemek kaşığı zeytinyağı ve limon suyu ve çok az tuzla ezerek kızarttığınız ekmek dilimine bolca sürün.
  3. Üzerine marine edilmiş enginar dilimlerini dizin ve küçük karidesleri ilave edin.
  4. Acı mayonezi hazırlamak için tüm malzemeyi bir kaseye alarak karıştırın.
  5. Konserve enginar kalbini olduğu gibi veya arzu ederseniz tavada az ızgara yaparak ekmeğin üstüne ekleyin. 
  Servis Önerisi

Acılı mayonez gezdirip ekmek dilimini çapraz ikiye keserek servis edin.

Ekstra renk ve lezzet için ufak küp kesilmiş mango veya şeftali ilave edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Pratik Yemek Tarifleri Atıştırmalık Öğle Yemeği Sandviç Tarifleri

Benzer Tarifler

Köfteli Sandviç
Somonlu kruvasan sandviç
Kruvasan sandviç
Sakallı Sandviç
Hangover Tostu
Kahvaltılık Bagel Sandviç