Ekmek Arası Hellim Peyniri
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ekmek Arası Hellim Peyniri Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İçecek için

Ekmek Arası Hellim Peyniri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sarı ve kırmızı biberlerin çekirdeklerini temizleyip fırında közleyin. Kabuklarını soyup ince şeritlere kesin.
  2. Hellim peynirini dilimleyin. Zeytinyağı, kekik ve sarımsağı bir kasede karıştırıp yarısını tavada ısıtın. Peyniri ilave edip hafif kızartın.
  3. Fesleğen yaprakları ilave edip kızartın. Peynir ve yapraklarını tabağa alın. Kalan yağlı karışımı ekmeklerin içine sürün.
  4. Alt ekmek diliminin üzerine sırasıyla biber ve peyniri ilave edin. Üst dilimi üzerine kapatıp hafifçe bastırın.
  5. Kivileri soyup doğrayın ve blendere alın. Su ve balı ilave edip ezin. Bardaklara paylaştırıp sandviçle servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Sandviç Tarifleri Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Köfteli Sandviç
Enginarlı sandviç
Somonlu kruvasan sandviç
Kruvasan sandviç
Sakallı Sandviç
Hangover Tostu