Akdeniz Usulü Sandviç
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Akdeniz Usulü Sandviç Tarifi İçin

Malzemeler

İçecek için:

Akdeniz Usulü Sandviç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fesleğen ve maydanozu temizleyip doğrayın. Sarımsak, zeytinyağı, dolmalık fıstık, peynir, kekik ve 2 tutam tuz ila ve edip robotta ezin.
  2. Kiraz domatesleri ortadan ikiye kesin. Mantarları dilimleyip üzerlerine limonsuyu gezdirin. 1 kaşık yağı tavada ısıtıp mantarları kızartın.
  3. Ekmeği boyuna ikiye kesin. Parçaları ayırmadan enine dörde bölün. Dilimlerin arasına hazırladığınız fesleğenli pestososun üçte ikisini paylaştırın.
  4. Üzerine domates, mantar, kalanpesto sos ve kapariyi ilave edin. Üst ekmekleri üzerlerine kapatıp elinizle hafifçe bastırın.
  5. Kayısı ve şeftalileri dilimleyip çekirdeklerini çıkarın. Portakal ve greyfurtun suyunu sıkın.
  6. Kayısı, şeftali, doğranmış kavun, su ve balı blenderde ezip portakallı karışıma ekleyin. Bardaklara paylaştırın. Sandviç ile servis yapın.

Düşük kalorili avokadolu sandviç tarifine de göz atın.

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Kahvaltılık Tarifler Sandviç Tarifleri Akdeniz Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Köfteli Sandviç
Enginarlı sandviç
Somonlu kruvasan sandviç
Kruvasan sandviç
Sakallı Sandviç
Hangover Tostu