Pesto Soslu Mantar
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pesto Soslu Mantar Tarifi İçin

Malzemeler

Pesto Soslu Mantar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

İri seçilmiş kestane mantarlarının dip kısımlarını bıçakla kesin. Tuz ve zeytinyağı ile marine edin. Izgarada pişirin. Servis tabağına roka yapraklarını yerleştirin. Mantarları yaprakların üzerine alın. Pesto sos gezdirip servis yapın.

Pesto sos
15 gr dolmalık fıstık
8-10 dal maydanoz
1 diş sarımsak
75 gr fesleğen
30 gr rendelenmiş permesan peyniri
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Fesleğen, sarımsak, zeytinyağı, maydanoz, tuz ve biberi blender’da karıştırın. Peynir ve fıstıkları ilave ederek blender’da aralıklı olarak karıştırın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma