Pancar Püresi
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pancar Püresi Tarifi İçin

Malzemeler

Pancar Püresi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pancarlarla patateslerin kabuklarını soyup iri doğrayın ve tencereye alın. Üzerini geçmeyecek kadar su ekleyip kaynamaya bırakın. Sebzeler yumuşadıktan sonra ocaktan alın ve suyunu süzün. Tuz, karabiber ve krema ekleyin, mutfak robotundan geçirip püre haline getirin. Ilık veya sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma