Pancar Ketçabı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pancar Ketçabı Tarifi İçin

Malzemeler

Pancar Ketçabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Zeytinyağını tavada ısıtıp yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsağı ekleyip soteleyin. Sarımsaklar yanmadan üzerine küp şeklinde doğradığınız pancarı ekleyip sotelemeye devam edin. Tuz, karabiber ve şekeri ilave ettikten sonra 1 dakika daha pişirin. Ocaktan alın. Mutfak robotundan geçirip pürüzsüz hale getirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma