ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ PANCAR KETÇABI

Pancar Ketçabı

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Pancar Ketçabı Tarifi İçin malzemeler

  • Yarım kg haşlanmış pancar
  • 1 kırmızı soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 kesme şeker
  • Tuz
  • Karabiber

Pancar Ketçabı Nasıl Yapılır?

Zeytinyağını tavada ısıtıp yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsağı ekleyip soteleyin. Sarımsaklar yanmadan üzerine küp şeklinde doğradığınız pancarı ekleyip sotelemeye devam edin. Tuz, karabiber ve şekeri ilave ettikten sonra 1 dakika daha pişirin. Ocaktan alın. Mutfak robotundan geçirip pürüzsüz hale getirin. Servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!