Ev Yapımı Hardal
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ev Yapımı Hardal Tarifi İçin

Malzemeler

Ev Yapımı Hardal

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hardal tozunu cam kaseye alın. İçine ılık suyun yarısını ilave edip iyice çırpın. Uygun kıvamı bulmak için suyun tamamını değil, önce yarısını, sonra kalanını ekleyin. Limon suyu ve zeytinyağını da ilave edip tekrar karıştırın. Bozadan biraz daha kalınca, bıçakla alınacak kıvamda olmalı. Daha akıcı bir kıvam isterseniz, biraz daha su ilave edin. Cam kavanoza aktarıp buzdolabında muhafaza edin.

*Hazırladığnız hardalı aynı gün tüketebilirsiniz. Ancak bir gün dinlenirse daha lezzetli olur.

Tarif Kategorileri

Sos Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma