Ekşi Maya Ekmek & Somon Füme
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ekşi Maya Ekmek & Somon Füme Tarifi İçin

Malzemeler

Ekşi Maya Ekmek & Somon Füme

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Ekşi mayalı ekmek üzeri tüketebileceğiniz harika bir atıştırmalık.

  1. Hafif kaynayan suya sirke ve tuz ekleyin, kaşıkla karıştırarak bir akım yaratın ve içine yumurtaları tek tek kırın. 4 dakika pişen yumurtaları bir kevgir yardımıyla kağıt havlunun üzerine alın. Ekşi maya ekmeğini, üzerine hafif tereyağı sürerek fırında kızartın.
  2. Labne peynirini, frenk soğanı ve bir tutam tuz ile tatlandırın. Karışımı ekşi maya ekmeğin üzerine sürün. Ardından ekmeğin üzerinde yan yana gelecek şekilde, dilimlenmiş avokado, poşe yumurta ve füme somon dizin. Üzerine bir tutam ince dilimlenmiş frenk soğanı serperek ekşi maya ekmek&somon fümeyi servis yapın.

Kolay kaparili somon füme tarifi için tıklayın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Hedik
Karnabahar Turşusu
Tahinli mücver
Trakya keçi peynirli pancar
Kelek Turşusu
Kıyma Kavurma