Cevizli Ve Adaçaylı Gnocchi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cevizli Ve Adaçaylı Gnocchi Tarifi İçin

Malzemeler

Cevizli Ve Adaçaylı Gnocchi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Gnocchileri kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar pişirin. Suyunu süzün. Tereyağını geniş bir sos tenceresine alın ve orta ateşte eritin. Ceviz içi, adaçayı yaprakları, tuz ve karabiberi ekleyip 5 dakika kadar pişirin. Haşlanmış gnocchileri ekleyip karıştırdıktan sonra bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tencerede Lazanya Tarifi
Etli Karnabahar Yemeği Tarifi
Mantar Dolması Tarifi
Soğanlama Tarifi
Air Fryer’da Simit Tost Tarifi
Lavaş Cipsi Tarifi