SİTEDE GÖR
Ad
Anasayfa
Tarifler
Pratik Yemek Tarifleri
Buğday Cacığı
Buğday Cacığı
Güncelleme tarihi:
30 Ağustos 2022
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Buğday Cacığı Tarifi İçin
Malzemeler
Malzemeler
2 su bardağı süzme yoğurt
2 diş sarımsak
Tuz
1 su bardağı haşlanmış aşurelik buğday
1 salatalık
Üzeri için
Zeytinyağı
Kırmızı pul biber
Buğday Cacığı
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Süzme yoğurdu bir kasede ezdiğiniz sarımsak ve tuz ile hafif çırpın. Haşlanmış buğday ve küçük küp doğradığınız salatalığı ilave edip karıştırın. Üzerine zeytinyağı gezdirip kırmızı pul biber serperek servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Meze Tarifleri
Yoğurtlu Tarifler
Benzer Tarifler
Etli ve Cevizli Çiğ Köfte
Çıtır Grissini
Peynir Soslu Mısır
Agua de Horchata (Meksika Salebi)
Ton Balıklı Burrito
Yoğurtlu pankek