Geleneksel lezzetleri sofralara taşımak isteyenler için kabune pilavı tarifi, kuşbaşı et, tereyağı ve aromatik baharatların eşsiz uyumunu sunuyor. Zengin içeriği ve hafif aromasıyla öne çıkan bu kabune pilavı tarifi, hem günlük öğünlerde hem de özel davetlerde misafirlerin beğenisini kazanacak doyurucu ve şık bir alternatif olarak sofralarınızı süslüyor. Peki; kabune pilavı nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Özbek Pilavı tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon kabune pilavı 480 kaloridir.
Farklı Et Seçenekleri
Sebzeli Versiyon
Kuruyemişli Versiyon
Nohutsuz veya Daha Hafif Versiyon
Tam Tahıllı / Sağlıklı Versiyon
Baharatlı Versiyon
Limonlu veya Portakallı Dokunuş