Hünkar Pilavı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Osmanlı mutfağından miras kalan hünkar pilavı, bezelye, pastırma ve muskat ile hazırlanan bir yemek türüdür. Ana yemek olarak sunulan hünkar pilavı, ortalama 40-45 dakika içerisinde sofralardaki yerini alır. Malzemeler hazırsa videolu anlatımıyla nefis hünkar pilavı tarifine geçebiliriz.

Alternatif olarak şah pilavı ve büryan pilavı tarifini deneyin.

Hünkar Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Hünkar Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tarif Kategorileri

Video Tarifler Yöresel Tarifler Et Tarifleri Akşam Yemeği Pilav Tarifleri

Benzer Tarifler

Melek Pilavı
Mor havuçlu pilav
Tuy Palovi
Mesfouf
Sarımsaklı pilav ve köy tavuğu
Salçalı Pilav