Feta Peynirli Makarna
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Doğu Akdeniz bölgesiyle özdeşleşen feta peyniri, koyun ve keçi sütünden hazırlanır. Genellikle Yunan salatası, kahvaltı ve makarnalarda sık sık kullanılır. Yunanistan'ın geleneksel peyniri olarak kabul edilen feta peynirini, bu kez makarna yapımında kullandık. Malzemeler hazırsa, evde kolayca yapabileceğiniz feta peynirli makarna tarifine geçebiliriz.

Arabiata soslu makarna ve Gigi Hadid makarnası tarifine de mutlaka göz atın.

Feta Peynirli Makarna Tarifi İçin

Malzemeler

Feta Peynirli Makarna

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Makarna al dante olacak şekilde haşlanır.
  2. Daha sonra pişirme kabı içerisine haşlanmış makarna hariç tüm malzemeler koyulur.
  3. Fırın 180 C de ayarlanır ve 10 dakika pişirilmeye bırakılır. Daha sonra haşlanmış makarna eklenir ve karıştırılır.
  4. Üzerine taze fesleğen kıyılır ve servis edilir. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Fırın Yemekleri Davet Yemekleri Akşam Yemeği Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Yoğurtlu makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)