Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sos tenceresinde zeytinyağını ısıtın. Karidesleri soteleyip tuz ve beyaz toz biberle tatlandırın.
  2. Karidesleri tavadan alın. Levrekleri tuzla tatlandırın ve 2-3 dakika pişirip tavadan alın.
  3. Ayrı bir tavada zeytinyağında ince doğranmış kırmızı soğan, sarımsak, frenk soğanı, közlenmiş biber ve kiraz domatesleri soteleyin.
  4. Beyaz şarap, tuz ve beyaz toz biberle tatlandırdıktan sonra kaparileri ve meksika biberlerini ekleyin.
  5. Karides ve balığı ilave edin. Haşlanmış pappardelle makarnayı da aynı tavaya aktarıp 1-2 dakika daha çevirip ocaktan alın.
  6. Servis tabağına alın. Frenk maydanozla süsleyip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Levrek Tarifleri Davet Yemekleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl