Hardal Soslu Levrek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hardal Soslu Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Sos için:

Süsleme için:

Hardal Soslu Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levreği temizleyip fileto çıkarın. Bol suyla yıkayıp kâğıt mutfak havlusuyla kurulayın.
  2. Filetoları parmak kalınlığında şeritler halinde kesin. Sos için; hardal, limon suyu, elma sirkesi ve zeytinyağını bir tencereye alıp kısık ateşte ısıtın. 
  3. Soğanları soyup halka şeklinde doğrayın. Levrek ve soğanı hardallı sosa ekleyip karıştırın.
  4. Karışımı kapaklı bir kaba alıp kapağını sıkıca kapatın. Buzdolabında 6 saat bekletin.
  5. Sosuyla birlikte servis tabaklarına paylaştırın. Taze fesleğenle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri Davet Yemekleri Levrek Tarifleri Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl