Peynirli Ve Sebzeli Milföy
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynirli Ve Sebzeli Milföy Tarifi İçin

Malzemeler

Peynirli Ve Sebzeli Milföy

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Milföy hamurunu unlanmış zemine alıp merdane ile 2-3 mm inceliğinde açın. Kalıp büyüklüğünde yuvarlak kesip kelepçeli kalıba yayın. Birkaç yerinden çatalla delin.
  2. Artan hamurlardan 6 şerit ve küçük yapraklar kesin. Şeritleri iki ucundan tutarak bükün ve hamurun üzerine 6 üçgen oluşturacak şekilde yerleştirin. Yapraklarla süsleyip yumurta sarısı sürün ve sıcak fırında pişirip soğumaya bırakın.
  3. Taze soğanların beyaz ve yeşil kısımlarını ayrı ayrı kıyın. İç baklayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Havucu rendeleyin. Dereotunu kıyın. Domateslerin içini çıkarıp dışını doğrayın.
  4. Labne, krem peynir ve yoğurdu bir tutam tuz serperek krema kıvamında çırpıp böreğin içine paylaştırın. Hazırladığınız sebzeleri üçgenlerin içine değişimli olarak yerleştirip servis yapın. Afiyet olsun.

Metabolizmayı hızlandırmasıyla bilinen sebzeli milföy tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Milföyden Yılbaşı Ağacı
Mürdümlü milföy
Ispanaklı milföy çanakları
Volovan
Dutlu milföy muffin
Gül yapraklı milföy