Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Pesto sos için

Pesto Soslu Ve Ton Balıklı Ekmek Dilimleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Ton balığı, yoğurt, mayonez, tuz ve karabiberi mutfak robotunda püre haline gelinceye kadar karıştırın. Yumurtaları rafadan olacak şekilde pişirin. Dereotu, maydanoz, rendelenmiş sarımsak ve zeytinyağının yarısını mutfak robotunda çekin. Tuz, karabiber ve kalan zeytinyağını ekleyip karıştırın. Ton balığı karışımını ekmeklerin üzerine paylaştırın. Endivyen yapraklarını yerleştirin. Haşlanmış yumurtaları ortadan ikiye kesip sandviçlerin üzerine ekleyin. Pesto sos gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kahvaltılık Tarifler Balık Yemekleri Atıştırmalık Ton Balıklı Tarifler Ekmek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği