Pesto Soslu Kanepe
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pesto Soslu Kanepe Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Pesto sos için:

Pesto Soslu Kanepe

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pesto sos için; fesleğeni ve soğan saplarını temizleyip kıyın. Sarımsakları soyun.
  2. Dolmalık fıstık, sarımsak, zeytinyağı, kıyılmış fesleğen ve soğan sapları ile yoğurdu robotta püre haline getirin.
  3. Fırın ızgarayı ısıtın. Ekmek dilimlerini tepsiye dizip fırında kızartın.
  4. Hazırladığınız pesto sosunu kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine sürün. Kurutulmuş domatesleri ortadan ikiye kesip ekmeklerin üzerine yerleştirin.
  5. Parmesan peynirini rendenin geniş bıçaklı tarafıyla incecik dilimleyip hazırladığınız ekmeklerin üzerlerine paylaştırıp servis yapın. Afiyet olsun.

    Dilerseniz, kırmızı biberli ve peynirli kanepe tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Pratik Yemek Tarifleri Sos Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Ekmek Tarifleri

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği