Minik Sandviç Ekmekleri
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Minik Sandviç Ekmekleri Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Minik Sandviç Ekmekleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pratik hamur işi tarifleri arasında özel bir yere sahip. Yumurta, zeytinyağı, süt, tuz, şeker ve mayayı geniş bir kasede karıştırın.
  2. Unu azar azar ekleyip yoğurun. Gerekirse un ilavesi yapın. Üzerini örterek 45 dakika mayalanmaya bırakın.
  3. Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
  4. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp yulaf ezmesi, ay çekirdeği ve keten tohumu serpiştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
  5. Dilerseniz, hafifliği ile çok beğenilen sandviç ekmeği tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Ekmek Tarifleri Sandviç Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği