Mantarlı Kanepe
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Kanepe Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Kanepe

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ekmek dilimlerinin kenarındaki kabuklu kısımlarını bıçakla kesip alın.
  2. Her iki tarafını tereyağı ile yağlayın. Ekmekleri dörde kesip küçük kareler elde edin. Fırın ızgarada iki tarafını da kızartın.
  3.  Soğan, sarımsak ve maydanozu temizleyip kıyın. Mantarları temizleyip dilimleyin.
  4. Sıvıyağı tavada kızdırıp soğan, sarımsak ve mantarları orta ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
  5. Tuz, karabiber, kekik ve maydanozu ekleyip karıştırın. Tavayı ocaktan alın. 
  6. Ekmek dilimlerinin üzerine hazırladığınız karışımı paylaştırın.
  7. Üzerine parmesan peyniri serpip peynirler eriyene kadar fırınlayın. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Mantarlı Tarifler Davet Yemekleri

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği