Ballı Ve Cevizli Tam Buğday Ekmeği
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ballı Ve Cevizli Tam Buğday Ekmeği Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Ballı Ve Cevizli Tam Buğday Ekmeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Unları, tuzu, mayayı harmanlayın. Tereyağı, su ve balı ekleyin ve yoğurun. Gerekirse tam buğday unu ilavesi yapın. Ceviz içi ekleyin. Yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Üzerini örterek 30 dakika bekletin. Üzerine yulaf ezmesi, susam, haşhaş, ay çekirdeği serpiştirip 190 derece fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Yeni tatlar keşfetmek için, aromalı tam buğday ekmeği tarifine göz atın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Ekmek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Kuruyemişli Tarifler

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği