Pratik Börek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pratik Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Pratik Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkarıp çözülmesini bekleyin. Üzerlerine çatalla birer delik açarak yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip ısıtın. Jülyen doğradığınız biberleri ilave edip soteleyin. Biberler yumuşayınca tavayı ocaktan alıp fırından çıkardığınız milföylerin üzerine paylaştırın. Biberleri sotelediğiniz tavada kiraz domatesleri yumuşayıncaya kadar soteleyin. Sotelediğiniz kiraz domatesleri de biberlerin üzerine ekleyin. Tuz ve karabiber serpin. Rendelenmiş peynir ve kıyılmış maydanozu ekleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek