Lor Peynirli Ve Biberli Kese Böreği
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lor Peynirli Ve Biberli Kese Böreği Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Kızartmak için

Lor Peynirli Ve Biberli Kese Böreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lor peyniri, renkli biberler, tuz ve pul biberi bir kasede karıştırın. Yufkayı düz bir zemine sererek üzerine fırça yardımıyla çırpılmış yumurta sürün. Üzerine ikinci yufkayı koyarak tercih ettiğiniz bir kaseyle yufkadan yuvarlaklar kesin (kaseyi yufkanın üzerine koyarak etrafını bıçak yardımıyla kestiğinizde bu yuvarlakları kolayca elde edebilirsiniz). Diğer iki yufkayla da aynı işlemi tekrarlayın. Elde ettiğiniz yuvarlak yufka parçalarının ortasına hazırladığınız lor peynirli harcı paylaştırın. Yufkanın kenarlarını üstte toplayıp kese şekline getirin. Haşlanmış maydanoz saplarıyla bağlayın. Kızgın ayçiçeği yağında kızartın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vejetaryen Yemekleri Kızartma Tarifleri Peynirli Tarifler Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Çay Saati Tarifleri Börek Tarifleri

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek