Çikolatalı Börek
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çikolatalı Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Çikolatalı Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartıp 15-20 dakika oda ısısında bekletin. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Yumuşayan hamurların bir kenarına birer tatlı kaşığı fındık kreması yerleştirin ve üçgen şekilde kapatın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin ve kenarlarına çatalın ucuyla hafifçe bastırın. Milföy börekleri önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkartıp üzerine pudra şeker serpiştirerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Tatlı Tarifleri Börek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Çikolatalı Tatlı Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek