Tournedos Rossini
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Fileminyon, bonfilenin küçük ucundan çıkarılan bir ettir. Bazı ülkelerde sığır, bazı ülkelerde domuz, bazı ülkelerde ise tavuk etinden yapılır. Patates ve garnitür eşliğinde sunulan tournedos rossini, Masterchef yarışmasında Danilo Zanna'nın tarifiyle popüler olmaya başlamıştır. Malzemeler hazırsa, tournedos rossini tarifi için detaylara geçebiliriz.

Vitello tonnato ve duxelle pirzola tarifine de göz atın.

Tournedos Rossini Tarifi İçin

Malzemeler

Patates için:

Garnitür için:

Tournedos Rossini

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patatesleri yuvarlak şekillerde dilimleyin ve kalan malzemelerini koyarak fırında pişirin. Patateslerin tamamının yağ içerisine gömülü olduğundan emin olun.
  2. Pateyi semolinaya banarak kızartın. Fileminyonun arkasını ve önüne tuz ve karabiber dökün.
  3. Taze baharatlar ile birlikte eti sıcak tavada tereyağı ile pişirin.
  4. Servis edin. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri MasterChef Tarifleri Patatesli Tarifler Davet Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı