Sarımsak Kebabı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sarımsak Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Sarımsak Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sarımsakları ikiye bölüp 10 dakika süreyle suda bekletin. Suyunu süzün. Pul biber, karabiber ve tuz eklediğiniz kıymayı ceviz büyüklüğünde köfteler haline getirin. Daha sonra bir sarımsak bir köfte şeklinde şişlere dizin. Sarımsak ve köfteler piştikten sonra üzerine kırmızı pul biber ve nar ekşisi karışımını gezdirin. 5 dakika bekletip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kırmızı Et Yemekleri Güneydoğu Anadolu Yemekleri Diğer Tarifler Kebap Tarifleri Yöresel Tarifler Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı