Patatesli Rulo Et
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Patatesli Rulo Et Tarifi İçin

Malzemeler

Patatesli Rulo Et

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bonfileleri yarım su bardağı sıvıyağ ile yağlayıp 30 dakika bekletin. 
  2. Patatesleri soyup yıkayın. Elma dilimi şeklinde doğrayıp 1 su bardağı sıvı yağda kızartın.4
  3. Kevgirle yağdan süzerek çıkarıp başka bir kaba alın. Tuz, karabiber, kırmızı toz biber ve kekik serpip harmanlayın.
  4. Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın. Bonfile dilimlerinin üzerine birer dilim kızarmış patates yerleştirip rulo şeklinde sarın.
  5. Ruloları fırın tepsisine dizin. Salçayı sıcak suda ezip tepsiye dökün. Fırında 30 dakika pişirin. Kıyılmış dereotu serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Farklı Sebze Yemekleri Davet Yemekleri Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Bayram Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı