Ayva Kebabı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ayva Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Ayva Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yemek tarifleri arasında ayva ile kuzu etinin birleştiği güzel bir tarif. Ayvanın yarısı ve sebzeleri küp şeklinde doğrayın. Ayvanın diğer yarısını fırınlamak üzere bekletin. Bir tavada ayçiçeği yağı ile etleri kavurun. Ayvanın yarısını 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin.

Başka bir tencerede tereyağı ile domates ve diğer doğranmış sebzeleri kavurun. Sıcak suyu ve doğranmış ayvaları da ekleyip soteleyin. Etleri ve ayvalı karışımı fırında pişmiş yarım ayvanın içine doldurun ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Fırın Yemekleri Kebap Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı