Pazılı Tekir Balığı
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pazılı Tekir Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Pazılı Tekir Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

İsteğe göre mandalina yerine limon kullanabilir, limon suyu ile de tadını farklılaştırabilirsiniz. Zeytinyağını tavada ısıtın. Yer elmalarını temizleyip ince dilimleyin. Tavaya alıp birkaç dakika soteleyin.

Yıkayıp suyunu süzdürdüğünüz pazı yapraklarına temizlenmiş tekir balıklarını sarın. Tavaya aktarıp her iki tarafını da pişirin. Tuz ile tatlandırın.

Mandalinaları kabuklarıyla birlikte dilimleyin. Balıkları ocaktan almadan birkaç dakika önce mandalinaları tavaya ilave edip pişirin. Servis tabağına alıp, üzerine kırmızı pul biber serperek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun