Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kızgın tavada levreği hafifçe kızartın. Levreği milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 180 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin.
  2. Bir tavada ufak doğranmış mantar ile adaçayını soteleyin. Servis tabağına yerleştirin.
  3. Üzerine milföyde levreği alıp kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
  4. Tarifi hazırlarken paket milföy yerine ev yapımı milföy hamuru yapabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Balık Yemekleri Milföylü Tarifler Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun