Limon Ve Kapari Soslu Balık Kek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limon Ve Kapari Soslu Balık Kek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Pane harcı için

Sosu için

Limon Ve Kapari Soslu Balık Kek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Önce balıkları kuşbaşı şeklinde doğrayın. Ardından kişniş, taze soğan ve shitake mantarları da kuşbaşı doğrayıp balıklara ilave edin. Geri kalan malzemeyi de ekleyip hepsini karıştırın. Karışıma köfte şeklini verdikten sonra un, yumurta ve panko ile paneleyin. Fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında alt-üst fan modunda 20-25 dakika pişirin.

Sosun hazırlanışı:
Tek yapacağınız şey bütün malzemeyi bir kapta karıştırmak. Sonrasında bu muhteşem sos yemeğinize gerçek tadını verecektir. Ailenizle birlikte keyifle yiyeceğiniz akşam yemeğiniz servise hazır.

Üzerine semizotu salatası veya dilediğiniz bir yeşil salata koyarak servis edin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Atıştırmalık Tuzlu Kek Tarifleri Balık Yemekleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun