Levrek Şinitzel
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Levrek Şinitzel Tarifi İçin

Malzemeler

Levrek Şinitzel

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Balığı fileto şeklinde açıp hafif dövün. Tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile tatlandırın.
  2. Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayıp pane edin.
  3. Tavada ayçiçeği yağında pişirip sıcak servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, düşük kalorili levrek buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Kızartma Tarifleri Levrek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun