Levrek Pirzola
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Levrek Pirzola Tarifi İçin

Malzemeler

Levrek Pirzola

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bütün olarak aldığınız levreği, fileto olacak şekilde tam ortadan enine ikiye bölüp, kılçıklarını temizleyin. Ortadan ikiye böldüğünüz levreğin her bir parçasını ortadan ikiye bölün.
  2. Bu dört parçanın her birini deri kısmından hafif çizerek sırt sırta gelecek şekilde içten dışa doğru katlayıp pirzola haline getirin.
  3. Izgarada veya fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın. Afiyet olsun.

Nefis levrek ızgara tarifini de deneyin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Levrek Tarifleri Diyet Yemekleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun