Kişnişli Levrek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Jale Balcı’dan hazırlaması çok kolay lezzeti şahane kişnişli levrek tarifi ile karşınızdayız. Levrek fileto, nane, kişniş ve zeytinyağı ile hazırlanan bu yemek, hafif ve sağlıklı beslenmek isteyenlerin favorisi olacak. Kişnişli levreği yılbaşı gibi özel günlerde ve kalabalık davet sofralarında da sunabilirsiniz.

Levrek balığı olsun da ne olursa olsun diyenler için nefis levrek külbastı ve levrek buğulama tarifini buraya bırakıyoruz.

Kişnişli Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Kişnişli Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levrek filetoyu biraz baharat ve zeytinyağı ile tatlandırdıktan sonra ızgara izli döküm tavada, arkalı önlü kızartın.
  2. Tam yeşillikleri, balığı servis edeceğiniz tabağa alarak, üzerine mor soğan ile zeytinyağı ve baharatları ekleyin.
  3. Daha sonra balığı da aynı tabağa alın ve servis edin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Yılbaşı Yemekleri Levrek Tarifleri Özel Günler Balık Yemekleri Davet Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun