Fener Küşleme
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fener Küşleme Tarifi İçin

Malzemeler

Fener Küşleme

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fener balığının kuyruk kısmını atıp etini şerit halinde dört parçaya bölün. İnce kıyılmış sarımsak, kekik, pul biber, taze çekilmiş karabiber ve zeytinyağı ile marine edin. 2 saat bekletin.

Balıkları şişlere takın ve ızgarada iki tarafını da pişirin ve salatayla servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Palamut Ekşilisi Tarifi
Tereyağlı Karides Tarifi
Kağıtta Somon Tarifi
Tekir Buğulama Tarifi
Fırında Lüfer Tarifi
Tuzda Levrek Tarifi