Banna Asada
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Banna Asada Tarifi İçin

Malzemeler

Banna Asada

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırında çikolata ve farofa soslu muz:

Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın.

Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın.

Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Toz şekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.

Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Feijoda (Brezilya mutfağı)
Caldinho de feijvo combacon
Banna asada (Fırında çikolata ve farofa soslu muz)
Caldeirade de frutos do mar (Taze deniz mahsulleri)